Bezplatný prieskum na mieste

Zbavte sa nepríjemných vedľajších účinkov z kúpania

Zbavte sa nepríjemných vedľajších účinkov z kúpania

Zbavte sa nepríjemných vedľajších účinkov z kúpania 800 600 VitalSpa jakuzzi, Masszázsmedence

Dnes našťastie už nemusia trpieť ani tý, ktorí sú citliví na chlór, pretože s alternatívnymi dezinfekčnými prostriedkami sa môžeme bezpečne kúpať aj bez chlóru. Na bezchlórovú dezinfekciu sa však oplatí prejsť aj tým, ktorí doteraz nemali problém s chlórovou vodou, pretože aj oni môžu mať vážne problémy kvôli nepríjemným vedľajším účinkom tejto chemikálie.

Prečo neodporúčame chemikálie s obsahom chlóru?

Okrem toho, že chlór jemne povedané nemá príjemnú vôňu, ide o veľmi agresívnu chemikáliu, od ktorej sa odporúča čo najskôr upustiť aj tým, ktorí naňu nie sú vyslovene citliví.
Chlór je totiž v skutočnosti veľmi škodlivou chemikáliou, ktorej by sme sa mali vyhýbať nielen kvôli nepríjemnému zápachu a štípajúcim očiam. Táto už takmer tradičná chemikália vo sfére bazénovej technológie je stabilná iba do30°C, keď sa však kúpeme v teplejšej vode, jeho vyparovanie sa výrazne zrýchli a tým sa stane zdraviu nebezpečnou.

Každému zákazníkovi preto odporúčame namiesto zdraviu škodlivému chlóru používať bezchlórový dezinfekčný prostriedok pre udržanie čistoty vody vo vírivke.

Šetrite si svoju pokožku dezinfekčným prostriedkom bez chlóru

Produktový rad DEWAN® tvoria také bezchlórové dezinfekčné prostriedky, ktoré vyvinuli vyslovene preto, aby aj tí, ktorí sú na chlór citliví, alebo sa obávajú jeho vedľajších účinkov, sa mohli v bazénoch pokojne schladiť či relaxovať. DEWAN® -18 je napríklad taký produkt, ktorý vyvinuli vyslovene pre vírivky a hydromasážne vane, pre bezstarostný a zdravý kúpeľ.

Prvá a najzreteľnejšia výhoda bezchlórovej dezinfekcie je zánik iritujúceho zápachu chlóru. Voda vo vírivke a aj vzduch si zachovajú prirodzenú vôňu. Považujeme to za veľmi dôležité, pretože vďaka tomu bude uvoľňujúci kúpeľ skutočne ničím nerušený a my sa môžeme oddať bezstarostnému oddychu.

Čistiaci prostriedok, ktorý je neškodný pre ľudské zdravie

Chlór je zdraviu škodlivý a plynný chlór je obzvlášť nebezpečný. Použitím bezchlórových dezinfekčných prostriedkov sa im však môžeme vyhnúť.Vhodným riešením je preto používanie bezchlórového dezinfekčného prostriedku, ktorý neobsahuje zlúčeniny škodlivé pre ľudské zdravie, neštípe oči a nespôsobuje aniiritáciu kože.

Vysoko účinný čistiaci prostriedok, ktorý nešetrí baktérie, vírusy ani pleseň. O čistotu vody sa nemusíte obávať ani pri používaní bezchlórovej dezinfekcie. Pri chlórovej dezinfekcii sa v prípade vôd s vysokým obsahom železa často stáva, že sa voda sfarbí, a hoci to neovplyvňuje čistotu vody,predsa zhoršuje zážitok z kúpania.V prípade bezchlórového DEWAN® -18 sa neobjavuje sfarbenie, navyše (narozdiel od plynného chlóru) sa nerozkladá ani vplyvom slnečného žiarenia alebo tepla, a tak nevznikajú nad vodným povrchom zdraviu škodlivé plyny.

Iste ste aj Vy počuli sťažnosti na chlór, opisujúce alergické reakcie (napr. vyrážky) a tento agresívny dezinfekčný prostriedok žiaľ podporil aj vznik astmatického ochorenia. Používaním bezchlórových prostriedkov sa takýchto prejavov samozrejme nemusíte obávať. Preto ich odporúčame všetkým, ktorým okrem pohodlia záleží aj na zdraví.

Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok